divendres, 14 de gener del 2011

El blog de la Memòria virtual de la Gent Gran de Sant Martí

Avui us recomanem el blog "Memòria de la gent gran. Districte de Sant Martí" que forma part del projecte "La memòria virtual de la gent gran de Sant Martí"

En aquest blog hi trobareu fotos, records, vídeos de persones grans dels casals Joan Maragall, Joan Casanelles i Verneda Alta.

La memòria virtual de la gent gran de Sant Martí és un projecte multimèdia socioeducatiu en què alumnes i persones grans col·laboren conjuntament en la recuperació de la memòria històrica del districte a partir de les trajectòries vitals d’aquestes persones grans. Mitjançant entrevistes presencials i comunicació per Internet, grups d’alumnes elaboraran la memòria o biografia de persones grans voluntàries del districte per publicar-la a Internet (format multimèdia). Es pretén apropar les persones grans a les noves tecnologies i que descobreixin les possibilitats de comunicació que els poden proporcionar.

La memòria virtual de la gent gran del districte és fruit de la col·laboració de del Districte de Sant Martí, del centre de recursos pedagògics del Districte de Sant Martí (CRP), i gràcies a la col·laboració de la Secretariat de Societat de la Informació i Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social de La Caixa i Barcelona Televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada