dimarts, 29 de març del 2011

Archivo de la Experiencia

L'Archivo de la Experiencia és un ambiciós projecte per recollir la memòria viva de les persones grans. Els seus testimonis i aportacions crearan un mosaic de continguts que contribuiran a la conservació de la nostra herència històrica.

Perque són les personas qui fan un país i són les històries de cada home i de cada dona les que li confereixen una personalitat, l'Archivo de la Experiencia es convertirà en un important document viu sobre la història de l'Espanya del segle XX i en font d'informació essencial per al futur.

L'índex mostra els cinc grans blocs sota els quals s'ordenen els testimonis de l'Archivo de la Experiencia: Cultura, Societat, Economia, Esdeveniments i Esports. Cada bloc es subdivideix alhora en deu subtemes. A través d'aquests subtemes s'accedeix a tots els testimonis i també als conjunts de monogràfics. Esculli un bloc, seleccioni el subtema sobre el qual desitgi obtenir informació i a continuació apareixeran en pantalla els monogràfics i els testimonis relacionats amb la seva elecció.

1 comentari:

  1. És un programa molt ben fet. El va finançar la Comunitat Europea. Varis membres del Consell hi vàrem participar

    Si vols entrar a la entrevista que em vàrem fer, busca per trullàs No et deixis l’accent obert

    Trullas

    ResponElimina